Coworking

Sannergata 2

13. oktober, 2023

The Box- En samhandlingsarena, møteplass og kulturbygger. The Box utleiekonsept sikrer fleksibilitet ved å tilby utleiearealer som kan tilpasses leietakernes unike behov.

Vi forstår at behovene kan variere, og tilbyr derfor et bredt spekter av tjenester og fasiliteter som kan benyttes i arbeidshverdagen. Med The Box kan leietakerne dra nytte av moderne og funksjonelle kontorlokaler, møterom, fellesarealer og andre fasiliteter som er tilrettelagt for en fleksibel arbeidshverdag.

Coworking konseptet The Box ligger i direkte tilknytning resepsjon og byggets pulserende storstue. Her blir du møtt av Ragdes dedikerte verter tilgjengelige for å hjelpe med alt fra resepsjonstjenester til teknisk support. Vårt fullservicetilbud er utformet for å gjøre arbeidsdagen så sømløs som mulig hvor alle praktiske detaljer blir nøye fulgt opp og tatt hånd om.

The box består av loungeareal med kaffebar, samhandlingssoner, kontorer og møterom av ulike størrelser med mulighet for events. Vi tilbyr også et bredt spekter av husets fasiliteter som bespisning, tilgang til treningssenter, parkering med lademuligheter og andre tjenester som kan bidra til å skape en produktiv og trivelig arbeidsplass.

Gjennom The Box kan også tjenester og fasiliteter benyttes på tvers av våre eiendommer. I umiddelbar nærhet finnes Waldemar Thranesgate 86 med konferansesetting, møterom, events og bespisning. Samt Møllerparken 2, kantine og events.

Vår målsetning er at våre eiendommer, gjennom The Box utleiekonsept, skal bli en arena for samarbeid og nettverksbygging. Vi ønsker å skape et miljø der leietakere kan møte eksisterende og potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre forretningsforbindelser. Dette skaper en dynamisk atmosfære, fremmer relasjoner og gir verdifulle muligheter for samarbeid og vekst.

Vi er stolte av vår evne til å tilby fleksible løsninger, fullservicefasiliteter og muligheter for samarbeid og nettverksbygging. Vi ser frem til å fortsette å være en pålitelig partner for våre leietakere og bidra til deres suksess.