Byens feteste nabolag!

Sannergata 2

13. oktober, 2023

Sannergata 2 er sentralt plassert på øvre Grünerløkka. Her finner du alt fra trendy spisesteder, hipsterbarer, nisjebutikker, grønne lunger og spennende arkitektur.

Grünerløkka regelrett oser av sjarm og originalitet med sine mange koselige handlegater, sjarmerende caféer og spennende spisesteder for enhver smak. Utforsk butikkene som tilbyr alt fra design og vintage-skatter til delikatesser og kunst. Grünerløkka har et unikt utvalg i kombinasjon med sin sjarm.

Bylivet på Grünerløkka er pulserende. Med en ung og kreativ befolkning, er kafétilbudet her både hipt og avslappet. Barer og restauranter ligger tett, med et flust av uteserveringer under stemningsfulle lysslynger.

Bydelen tilbyr også et urbant friluftsliv som gir deg muligheten til å nyte naturen midt i byen. Akerselva gir fantastiske turmuligheter langs restene av en spennende industrihistorie, gjennom grøntområder, forbi Mathallen og Blå – et kulturelt samlingspunkt for musikk og kunst mot sør og et eldorado for frilutslivsentusiaster via Nydalen mot Maridalen i nord.

På Grünerløkka er du også tett på store grøntområder for rekreasjon og parkliv med kulturelle arrangementer og tilbud.

Men det er ikke bare utendørsaktiviteter som venter deg i Grünerløkka. Innendørs og i umiddelbar nærhet til Sannergata 2 kan du utforske Billjardsenteret med bar og levende musikk, kino, klatresenter og kjøpesenter. Det er et privilegium å jobbe på Grünerløkka med det meste en spasertur unna. Fra Sannergata 2 er det også et rikelig kollektivtransport tilbud med busstopp like utenfor og trikkeholdeplass med 3 minutter gange.